Contact

Neem contact op

Heeft u binnenkort iets te vieren en wilt u dit graag door Maxim’s laten verzorgen? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij streven ernaar om binnen 24 uur uw aanvraag te beantwoorden.

Evenement reserveren?

Zaalverhuur Maxim's Events Capelle aan den Ijssel terras met bloemen voor bedrijfsevenement, presentatie, vergaderlocatie, feestlocatie, trouwlocatie en verjaardag

Onze exclusieve binnenruimte de oude Brasserie biedt als evenementenlocatie ruimte aan groepen tot 175 personen en opent de deuren tot een ruim, gedeeltelijk overdekt terras omgeven door groen.

Wij zorgen voor waardevolle ervaringen die u nooit zult vergeten. Ons team is zeer creatief en luistert graag naar uw wensen. Ons doel is de verwachting van uw gasten te overtreffen en een unieke beleving te garanderen.

Onze belofte

Bij Maxim’s staat klantgerichtheid, beleving en kwaliteit centraal. Geniet zowel binnen én buiten van onvergetelijke momenten tijdens uw zakelijke of particuliere aangelegenheid. Bij elk evenement kunt u rekenen op de expertise van Maxim’s.

Maxim’s ligt buiten de drukte van de stad, in een prachtige groene omgeving, is uitstekend bereikbaar -op slechts 10 minuten van de snelweg- en beschikt over gratis privé parkeergelegenheid.

Maxim's Events in Capelle aan den Ijssel voor bedrijfsevenement, presentatie, vergaderlocatie, feestlocatie, trouwlocatie en verjaardag