Zaalverhuur Maxim's Events Capelle aan den Ijssel feestzaal in Capelle a/d Ijssel voor bedrijfsevenement, presentatie, vergaderlocatie, feestlocatie, trouwlocatie en verjaardag

Maxim's events

Over ons

Op een prominente plek aan de ‘s-Gravenweg vind u Maxim’s Events – dé evenementenlocatie van Capelle aan den Ijssel. Wilt u een zaal huren voor uw zakelijke of particuliere event? Onze exclusieve binnenruimte de oude Brasserie biedt als zaalverhuur ruimte aan groepen tot 175 personen en opent de deuren tot een ruim, overdekt terras omgeven door groen.

Maxim’s ligt buiten de drukte van de stad, in een prachtige groene omgeving, is uitstekend bereikbaar -op slechts 10 minuten van de snelweg- en beschikt over gratis parkeergelegenheid.

Maxim's events

De locatie

Geniet zowel binnen én buiten van onvergetelijke momenten tijdens uw zakelijke of particuliere aangelegenheid. De combinatie van een ontspannen, toegankelijke sfeer, prachtige feestzaal, heerlijke catering en een lekker drankje zorgen ervoor dat Maxim’s de ideale plek is om elkaar te ontmoeten voor de belangrijke momenten in het leven. Op onze locatie in Capelle a/d Ijssel zorgen wij graag voor een onvergetelijk moment. Voor een overzicht van onze arrangementen, klik hier.

Feestzaal Maxim's Events in Capelle aan den Ijssel voor bedrijfsevenement, presentatie, vergaderlocatie, feestlocatie, trouwlocatie en verjaardag

Wat een fantastisch team, sfeer en evenement hebben jullie voor ons gerealiseerd! Onze oprechte dank en waardering voor de organisatie en uitvoering van ons feest, waar wij zo van hebben genoten!

Cindy & JAN-WILLEM
Zaalverhuur Maxim's Events Capelle aan den Ijssel terras met bloemen voor bedrijfsevenement, presentatie, vergaderlocatie, feestlocatie, trouwlocatie en verjaardag

Een zaal huren voor uw zakelijke of particuliere event? Onze exclusieve binnenruimte de oude Brasserie biedt als evenementenlocatie ruimte aan groepen tot 175 personen en opent de deuren tot een ruim, gedeeltelijk overdekt terras omgeven door groen.

Wij zorgen voor waardevolle ervaringen die u nooit zult vergeten. Ons team is zeer creatief en luistert graag naar uw wensen. Ons doel is de verwachting van uw gasten te overtreffen en een unieke beleving te garanderen.

Onze belofte

Bij Maxim’s staat klantgerichtheid, beleving en kwaliteit centraal. Geniet zowel binnen én buiten van onvergetelijke momenten tijdens uw zakelijke of particuliere aangelegenheid. Bij ieder evenement kunt u rekenen op de zaalverhuur en bijhorende expertise van Maxim’s Events in Capelle aan den Ijssel.

Maxim’s ligt buiten de drukte van de stad, in een prachtige groene omgeving, is uitstekend bereikbaar -op slechts 10 minuten van de snelweg- en beschikt over gratis privé parkeergelegenheid.

Maxim's Events in Capelle aan den Ijssel voor bedrijfsevenement, presentatie, vergaderlocatie, feestlocatie, trouwlocatie en verjaardag

Contact

Neem contact op

Heeft u binnenkort iets te vieren en wilt u dit graag door Maxim’s laten verzorgen? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij streven ernaar om binnen 24 uur uw aanvraag te beantwoorden.