Presentatie microfoon Maxim's Events Capelle aan den Ijssel

Zakelijk

Presentatie

U heeft als bedrijf één kans om uw product op de juiste manier te introduceren. Daarom is het uitermate belangrijk voor ons dat uw presentatie succesvol verloopt. Exclusiviteit van uw gekozen locatie is één van de belangrijkste dingen voor een presentatie. Maxim’s is graag uw partner, wij zorgen voor een memorabele en zorgeloze presentatie!

Zakelijk

Presentatie

Maxim’s is een bijzondere locatie omgeven door groen, gelegen op 15 minuten afstand van het centrum van Rotterdam.

Kies voor onze inspirerende locatie en organiseer een succesvolle presentatie! Voor een overzicht van onze arrangementen, klik hier.

Feestzaal Maxim's Events in Capelle aan den Ijssel voor bedrijfsevenement, presentatie, vergaderlocatie, feestlocatie, trouwlocatie en verjaardag

JE gegevens

Vraag de mogelijkheden op

Zaalverhuur Maxim's Events Capelle aan den Ijssel overdekt terras voor bedrijfsevenement, presentatie, vergaderlocatie, feestlocatie, trouwlocatie en verjaardag

Een zaal huren voor uw zakelijke of particuliere event? Onze exclusieve binnenruimte de oude Brasserie biedt als evenementenlocatie ruimte aan groepen tot 175 personen en opent de deuren tot een ruim, gedeeltelijk overdekt terras omgeven door groen.

Wij zorgen voor waardevolle ervaringen die u nooit zult vergeten. Ons team is zeer creatief en luistert graag naar uw wensen. Ons doel is de verwachting van uw gasten te overtreffen en een unieke beleving te garanderen.

Onze belofte

Bij Maxim’s staat klantgerichtheid, beleving en kwaliteit centraal. Geniet zowel binnen én buiten van onvergetelijke momenten tijdens uw zakelijke of particuliere aangelegenheid. Bij ieder evenement kunt u rekenen op de zaalverhuur en bijhorende expertise van Maxim’s Events in Capelle a/d Ijssel.

Maxim’s ligt buiten de drukte van de stad, in een prachtige groene omgeving, is uitstekend bereikbaar -op slechts 10 minuten van de snelweg- en beschikt over gratis privé parkeergelegenheid.

Maxim's Events in Capelle aan den Ijssel voor bedrijfsevenement, presentatie, vergaderlocatie, feestlocatie, trouwlocatie en verjaardag

Sfeerimpressie presentatie