Vergaderlocatie Maxim's Events Capelle aan den Ijssel

Zakelijk

Vergaderlocatie

Maxim’s is een bijzondere vergaderlocatie omgeven door groen, gelegen op 15 minuten afstand van het centrum van Rotterdam met een eigen privé parkeerterrein. Onze locatie is van alle gemakken voorzien voor het organiseren van een succesvolle vergadering. 

Kies voor onze inspirerende vergaderlocatie en geef een verrassende wending aan uw vergadering. Voor een overzicht van onze arrangementen, klik hier.

Your Details

Vraag de mogelijkheden op voor onze vergaderlocatie

Onze oprechte dank en waardering voor de organisatie en uitvoering van onze vergadering, het was allemaal ver boven verwachting.

Peter
Zaalverhuur Maxim's Events Capelle aan den Ijssel overdekt terras voor bedrijfsevenement, presentatie, vergaderlocatie, feestlocatie, trouwlocatie en verjaardag

Een zaal huren voor uw zakelijke of particuliere event? Onze exclusieve binnenruimte de oude Brasserie biedt als evenementenlocatie ruimte aan groepen tot 175 personen en opent de deuren tot een ruim, gedeeltelijk overdekt terras omgeven door groen.

Wij zorgen voor waardevolle ervaringen die u nooit zult vergeten. Ons team is zeer creatief en luistert graag naar uw wensen. Ons doel is de verwachting van uw gasten te overtreffen en een unieke beleving te garanderen.

Onze belofte

Bij Maxim’s staat klantgerichtheid, beleving en kwaliteit centraal. Geniet zowel binnen én buiten van onvergetelijke momenten tijdens uw zakelijke of particuliere aangelegenheid. Bij ieder evenement kunt u rekenen op de zaalverhuur en bijhorende expertise van Maxim’s Events in Capelle aan den Ijssel.

Maxim’s ligt buiten de drukte van de stad, in een prachtige groene omgeving, is uitstekend bereikbaar -op slechts 10 minuten van de snelweg- en beschikt over gratis privé parkeergelegenheid.

Maxim's Events in Capelle aan den Ijssel voor bedrijfsevenement, presentatie, vergaderlocatie, feestlocatie, trouwlocatie en verjaardag

Sfeerimpressie vergaderlocatie