Particulier

Verjaardag

Uw verjaardag of jubileum met familie en vrienden vieren in een prachtige omgeving? Onze waanzinnige locatie in Capelle a/d Ijssel biedt alle mogelijkheden voor een onvergetelijke verjaardag of jubileumsfeest! Voor een overzicht van onze arrangementen, klik hier.

Maxim's Events feestzaal in Capelle aan den Ijssel voor bedrijfsevenement, presentatie, vergaderlocatie, feestlocatie, trouwlocatie en verjaardag

JE gegevens

Vraag de mogelijkheden op voor een verjaardag

Zaalverhuur Maxim's Events Capelle aan den Ijssel terras met bloemen voor bedrijfsevenement, presentatie, vergaderlocatie, feestlocatie, trouwlocatie en verjaardag

Een zaal huren voor uw zakelijke of particuliere event? Onze exclusieve binnenruimte de oude Brasserie biedt als evenementenlocatie ruimte aan groepen tot 175 personen en opent de deuren tot een ruim, gedeeltelijk overdekt terras omgeven door groen.

Wij zorgen voor waardevolle ervaringen die u nooit zult vergeten. Ons team is zeer creatief en luistert graag naar uw wensen. Ons doel is de verwachting van uw gasten te overtreffen en een unieke beleving te garanderen.

Onze belofte

Bij Maxim’s staat klantgerichtheid, beleving en kwaliteit centraal. Geniet zowel binnen én buiten van onvergetelijke momenten tijdens uw zakelijke of particuliere aangelegenheid. Bij ieder evenement kunt u rekenen op de zaalverhuur en bijhorende expertise van Maxim’s Events in Capelle a/d Ijssel.

Maxim’s ligt buiten de drukte van de stad, in een prachtige groene omgeving, is uitstekend bereikbaar -op slechts 10 minuten van de snelweg- en beschikt over gratis privé parkeergelegenheid.

Maxim's Events in Capelle aan den Ijssel voor bedrijfsevenement, presentatie, vergaderlocatie, feestlocatie, trouwlocatie en verjaardag

Sfeerimpressie verjaardag